Gott folk, hur är det med flygnerverna? Om ni är som den absoluta majoriteten av oss pirrar det förmodligen allt mer i magen ju närmare flygstarten vi kommer. Men oroa er inte, vi har informerats från vår läkarstab ombord att detta är helt normalt, förutsatt att ni inte har kommit i kontakt med någon form av apokalyptiskt zombie-virus eller har blivit en levande inkubator för någon utomjordisk varelse á la ”Alien” – i vilket fall ni bör oroa er. Vi vill också samtidigt påminna om att dessa två unika incidenter INTE täcks av vår reseförsäkran.

Hur som haver  har de senaste rönen inom flygnervs-forskningen indikerat att den mest effektiva behandlingen för att råda bot på symptomen är ”[…] de facto ett glas i goda vänners lag.” (1)

(1) Drömresan et al. Ethanol’s role in reduction of  ”pirr i magen” – a novel mechanism; Nature (2013) 15, 36-42

Med detta vetenskapliga underlag i åtanke vill vi bjuda in alla rally-deltagare till RMC #98’s Rallypub! Som det seriösa flygbolag Drömresan Airlines är, kommer naturligtvis den monetära transaktionen – i folkmun även kallad ”betalningen” – för resan att äga rum under Rallypuben.

Så om vi bara för en stund skalar bort utomjordliga havandeskap och pseudovetenskapliga artiklar återstår följande:

Vad: Rallypub
När: 18’e September, 19:00
Var: Värmlands Nationshus

Ni: Tar med er anmälningsavgiften för ert lag: Rally + sittning (alkohol) = 300kr /person, Rally + sittning (utan alkohol) = 280 kr /person. Kom ihåg: ”Cash is king”.

Vi: Ger er den eftertraktade RMC #98 Blaskan med regler och allt vad det innebär – vidare utbyte av tjänster diskuteras privat, med fördel i närvaro av ”övertalningsmedel”.

PS: Om ni inte har anmält er redan finns det fortfarande enstaka sista-minuten biljetter, så passa på att anmäla er och kom!