Precis som länder, städer och artister byter namn gör rallylag det. Här nedan följer en lista på mer eller mindre kända lagnamn i vänsterspalten. I högerspalten kan du se vad de tidigare hette. Det är i några fall tveksamt om det kan kallas ”samma lag”, men ursprunget/kopplingen finns i alla fall.

Oslo Kristiania
Thailand Siam
The Beatles Johnny and the moondogs
– – – – – –
Company Segertåget Company
Dale Cooper Stålmusarna
Face The Space Hybris gör ont
Flåklypa (GP) Cliff Barnes (ännu tidigare hette de KPMLRF-31)
Gladpack Åke Wilse
Huven bland molnen Huvuden bland molnen
Kroppen Överkroppen resp. Underkroppen. Två olika lag.
Kulla-Gulla Team Nordlöv fan-club
Pappa betalar Jons änglar
Platta i matta Löwenäst (featuring)
SPÖA! Vi skall spöa skiten ur de andra satans bögarna
Tillsammans Moder Jord

Övrigt om lagnamn i punktform

  • Namnet Rebuss är inte så unikt. Vinnarna av UNR (Upplands nationsrally) ht -96 hette just Rebuss, och hade inget som helst släktskap med sin värmländska namne. Lagnamnet Rebussen finns i Linköpings spexrally.
  • TeamDisträ? stavade sitt lagnamn med ett frågetecken för att illustrera hur ”borta” de var. SPÖA! är ett annat lag med avvikande typografi – versaler och utropstecken är självklarheter.
  • Även AMAZONERNA envisades länge med enbart versaler. Dock var det inga andra som förstod det, så då var det bara att lägga av… Fortfarande använder lagmedlemmarna ofta versaler i intern kommunikation som e-postlistor och dylikt. Spåren finns kvar i typiska amazonska attribut som vägskylten och slipsen.
  • Av dagens lag är det två som till RMC-sidan bett att få stava sina lagnamn på speciella sätt. Det är TomCats och dubbelG. Självklart hörsammas det. En del övriga lags stavning är ibland inkonsekvent på sidan, bl a beroende på olika officiella resultatlistor. Klarlägganden mottages gärna.
  • det framgångsrika laget JRT (med bl a två vinster i början på 90-talet) var nationens teologgrupps lag. JRT stod för ”Jesus Racing Team”
  • Ussen Uss och Ussen Il är samma lag. Namnen kom från en logik som förklaras i ett brev till RMC-sidan i februari 2007.