Syrenen blommar när kram-coachen Kenneth anländer till Daghemmet.
”Hurra” säger Kenneth lyckligt och tar av sig sin mantel: ”Här känner jag att det finns fina vibbar vi kan bygga vidare på!”
Hen går runt för att hälsa på alla boende. Riitva morrar lite. ”Försök känna att det du känner är det du VILL känna” säger Kenneth till henne och kramar henne lite snabbt bakifrån i förbifarten. ”Jag vet att vi alla kommer att bli de bästa av vänner!” Kenneth coachar vidare. ”Om man tänker positivt så kommer positivt tillbaka” säger Kenneth till Mats som stirrar håglöst ut genom det trippellåsta fönstret. ”Ska jag sjunga lite för att muntra upp dig?” säger Sussi och masserar hans biceps. Mats suckar djupt, men hinner inte svara, för i hörnet hörs högljudda bankanden. Riitva har byggt upp sin katapult av en slaktad rullator. ”Riitva!” ropar Kenneth över rummet. ”Kroppskontakt!” Men innan hen hinner genomföra sitt hot blir hen träffad mitt i nyllet av en välfylld bit mossa.
Kenneth blir inte nedslagen för det. ”Så miljömedvetet och ekonomiskt” utbrast hen lyckligt. ”Jag känner att det här är en väldigt medveten miljö. Här har vi mycket att bygga på!”