Efter en lång vinter är det äntligen dags att välkomna RMC 101! 50 år av rebuslösande når nu sin kulmen! Bättre och snabbare än någonsin, men kanske lite smutsigare. Vårterminens rally går av stapeln 18 april och kommer att besöka höstackar, trasiga gungstolar och mindre begåvade hillbillysläktingar runt om i Uppland.

Anmälan för gamla läggarlag öppnar 18/2 medan övriga lag får hålla sig tills 20/2. Anmäler sig gör man till rallymontecarl101@gmail.com och uppgifterna vi vill ha är:

– Lagnamn

– Antal lagmedlemmar och om möjligt namn på dessa

– 2 telefonnummer till kontaktpersoner

– Kostavvikelser

– Ev. alkoholfritt kuvert

– Har laget åkt tidigare? / Hur många i laget har åkt tidigare?

– Om laget har immunitet (dvs minst hälften i laget har lagt RMC under vederbörande lagnamn)

– En laglåt

Rallyt kommer att kosta 300 kr per person och då ingår själva rallyt (!) och en trerätters middag på kvällen. Om ni önskar alkoholfritt kuvert under rallysittningen är priset istället 280 kr. Om man inte vill ha vare sig moonshine eller mat (dvs ingen sexa) så är det facila priset istället 150 kr. Betalar gör man på rallyfikat 29/3 med jämna kontanter alternativt Swish.

När vi har fått in er anmälan skickar vi ett bekräftelsemail så fort ni har en garanterad plats. Sista anmälningsdatum är dagen innan rallyfikat, det vill säga 28/3. Om rallyt blir fulltecknat innan detta datum så kan man skriva upp sig på en reservlista.

Vi ses på fikat 29/3 och sedan givetvis på rallyt den 18 april! Ta på era smutsigaste blåställ så kör vi!

/Knivsta Hillbillies