Hej alla rallyfantaster!

På grund av lite tekniska bekymmer och faktumet att maneter inte jobbar särskilt effektivt sommartid utan mest ligger och lapar sol på stränderna i vårt avlånga land har uppdateringen av hemsidan dröjt – men här kommer ett första provisoriskt inlägg.

Dagen som gäller är lördagen 24 september och Maneter Inte Clownfisk är taggade till tentaklerna. Anmälan är öppen sedan någon vecka tillbaka och det finns fortfarande platser kvar till höstens i särklass roligaste evenemang.

RALLYPUBEN kommer ske onsdagen 14 september på Värmlands nation (huvudbyggnaden) kl 19.00 – 22.00. Kom och hämta ert exemplar av den finfina Blaskan där och socialisera med de andra rallylagen. Kanonkul! Till skillnad från svunna tider sker all betalning elektroniskt med klassisk banköverföring eller Swish. Denna information får man i samband med anmälan, så det är alltså inte nödvändigt att betala i samband med puben utan det gör man med fördel med en gång bara.

Länk till anmälan hittar du här: https://docs.google.com/forms/d/e/1FAIpQLSfQBAxhkZB-75nAQpjjcfa8XiIFbO-MGI7t3l6g-CwHSnVvsg/viewform

Övriga frågor och funderingar och fina meddelanden till oss mysiga maneter skickas med fördel till rallymontecarl104@gmail.com.

Är du helt ny på vad detta med rebusrally innebär? Frukta icke! Här på hemsidan finns massvis med matnyttig information och även gamla Blaskor (tidningen som trycks inför varje rally och ges ut till varje lag).

So long and thanks for all the fish,

Maneter Inte Clownfisk