God sensommar!

Hösten närmar sig med stormsteg – något som vanligtvis förknippas med mörker och rusk. Men misströsta ej, ty runt hörnet finns en ljuskälla, en glädjens profet, en händelse vars innebörd är så kraftfull att den kan få hela nationer att unisont utbrista i sången ”Kumbaya”. Jajamen, det är naturligtvis Rally Monte Carl som åsyftas!

Det sägs att kärt barn har många namn – det hör till allmänbildningen att denna regel är bekräftad bortom alla rimliga tvivel. Med detta sagt vill vi – Schlafkrenheit, Fiesta de Siesta, Nemuru Geisha och hädanefter titulerade DRÖMRESAN – önska er varmt, kallt och eventuellt lite smått subtropiskt välkomna till det annalkande RMC #98. För nykomlingar och facebook-emanciperade lyfter vi en uppmaningens stortå: ta fram din bästa kalender och märkpenna, tänd de mest sensuella doftljusen, dimma lamporna samtidigt som Michael Boltons cover på ”When a man loves a woman” spelas på repeat, bläddra fram till datumet 05/10-13 och låt därefter det som händer hända.

För att sammanfatta: 05/10-13 smäller det! Håll utkik på facebook och bloggen efter uppdateringar, ny information,  och potentiell malplacerad erotik.

Väl mött,
/Drömresan